Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Barfly

|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:15 Temat postu: Sesyja z okazji jubileuszu WOTPI - 24.IV Warszawa |
|
|
Tratatata, Tratatata!! (Tak, to SĄ fanfary)
Warszawski Oddzia? Towarzystwa Polsko-Irlandzkiego w przysz?ym tygodniu obchodzi swoje drugie urodziny. Coby okazj? nale?ycie uczci?, sesyja zorganizowana b?dzie (w Warszawie).
Zapowiada si? wielu znajomych sto?ecznych (i nap?ywowych;)) ITMuzyków, którym przeszkadza? b?dzie co najmniej trzyosobowa reprezentacja Śl?ska Szykuje si? kawa? sesyjnej muzy i ta?ców do tego, wi?c je?eli kto ma ochot? na irlandzk? zabaw?, niech przybywa do Jimmy Bradley's Pubu (www.jimmybradleys.pl), w przysz?y pi?tek (24.IV) od 20.00 wzwy?. Oficjalnie zaczynamy od 20.30, ale kto wie, kto wie...
Do zobaczyska! _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adidadi

|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 12:13 Temat postu: |
|
|
Ja to mam chyba jakiego? wielkiego pecha. Jak jakie? warsztaty, sesje czy inne imprezy to mi zawsze akurat w tych terminach nie pasuje (a miewam sporo wolnego czasu)To chyba jakie? fatum. Jestem skazany na granie w czterech ?cianach do kotleta. _________________ W ?ycia w?drówce, na po?owie czasu,
Straciwszy z oczu szlak niemylnej drogi,
W g??bi ciemnego znalaz?em si? lasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Perry

|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 19:12 Temat postu: |
|
|
Najgorsze ze ja moge nie dotrze? (albo dotrze? z du?ym opó?nieniem) ;/ w pi?tek jest Nowa Tradycja i do?? wa?ny koncert dla mnie ;/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Feaorn

Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 211 Skąd: Bydgoszcz - Goldfinch Whistles
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 21:03 Temat postu: Kuszenie Jakuba! |
|
|
Kusisz, Witku, kusisz... A ja na g?odzie jestem! _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barfly

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 11:17 Temat postu: |
|
|
Oj kusz? kusz?, bo tym razem sk?adzik bedzie jeszcze bardziej rozbudowany ni? zwykle. Oprócz naszego zwyczajowego sesyjnego sto?eczno-gliwickiego sk?adu pojawi si? te? Tomek Urba?ski (Duan) i Maciek Paszek (Carrantuohill) Polecam, b?dzie duuu?o muzyki  _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
 |
poznanskapyrka

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 14:48 Temat postu: |
|
|
hejo! super z ta sesja! fajnie, ze wreszcie cos w Warszawie sie dzieje . my-Danary niestety nie dotrzemy z powodu nagrywania plyty na obczyznie. ale zyczymy wszystkim wdziekow i dobrych dzwiekow  _________________ Pozna? miasto Dozna?
www.ewelinagrygier.art.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barfly

|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:32 Temat postu: |
|
|
No i my ?yczymy samych dobrych wibracji Zdobywajcie tam zagramanic? szturmem!  _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzysztof_b79
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 16:37 Temat postu: |
|
|
je?li okoliczno?ci przyrody b?d? sprzyjaj?ce, pojawi? si?, ale czy dostan? si? do ?rodka? czy nie b?dzie tzw. dzikich t?umów? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barfly

|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 19:12 Temat postu: |
|
|
Nie by?em nigdy w Bradleysie, ale jezeli przyjdzie chocia? po?owa zapowiedzianych osób, to z pewno?ci? wiatr po pustych k?tach hula? nie bedzie. Do tego wszystkiego maj? by? jeszcze tancerze wi?c... hmmm chcia?em przez to powiedzie?, ?e t?umów nale?y si? jak najbardziej spodziewa? Jak to ostatnio skomentowano na jednym z forów, b?d? ludzie z pierwszego t?oczenia  _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
 |
padre

|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 20:25 Temat postu: |
|
|
knajpa jest spora
dacie rade _________________ gdyby zaba miala skrzydla, nie obijalaby sobie dupy skaczac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam prószy?ski

|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:01 Temat postu: |
|
|
Perry napisał: |
Najgorsze ze ja moge nie dotrze? (albo dotrze? z du?ym opó?nieniem) ;/ w pi?tek jest Nowa Tradycja i do?? wa?ny koncert dla mnie ;/ |
W której kapeli zagrasz, bo domy?lam si? , ?e o to tu chodzi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Perry

|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 17:21 Temat postu: |
|
|
adam prószy?ski napisał: |
W której kapeli zagrasz, bo domy?lam si? , ?e o to tu chodzi  |
Marzenie ... Ha nie wiem jak to sie sta?o ale okazuje si? ?e koncert na który chcia?em i?? jest w niedziele a wi?c b?de Dr?yjcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
panna rozyczka
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 17:35 Temat postu: |
|
|
by? mo?e i ja b?d? - jako nieliczna reprezentacja z Łodzi.
Witek ale obiecaj, ze dasz mi kilka wskazówek co do artykulacji? Wreszcie Ci? osobi?cie poznam, bo od kilku ?adnych lat tylko przez internet:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barfly

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 17:50 Temat postu: |
|
|
Nima sprawy, na pewno znajdziem chwilk?, no i od razu w boju sprawdzim  _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
 |
Feaorn's Daddy
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 10:40 Temat postu: |
|
|
Panno Ró?yczko - przystojny on i wielce sympatyczny!
Witku - b?d? Ci? pilnowa? bo... mo?e i ona "przystojna"
Z powy?szego wynika, ?e planujemy z Feaornem i ma?? katiusz? Goldfinchów (czytaj: whistli) przyby? na spotkanie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|