Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Luki

|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 13:29 Temat postu: Sklepy muzyczne w Londynie |
|
|
Poszukuj? adresów sklepów z instrumentami muzycznymi (tadycyjnymi irlandzkimi/lub nie tylko) zlokalizowanych w Londynie. Wybieram si? tam na pocz?tku Maja tego roku i nie chcia?bym b??dzi?. Je?eli znacie miejsce warte odwiedzenie pod k?tem muzyki to ch?tnie wys?ucham wskazówek.
Mam zamiar kupi? kilka tanich whistli, poogl?da? asortyment, ewentualnie zaszale? z wi?kszymi zakupami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adidadi

|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 21:42 Temat postu: |
|
|
Polecam sklep Hobgoblin, o ile o nim nie s?ysza?e?. Maj? du?y wybór (przynajmniej ten w Leeds mia?). Tu masz namiar:
http://www.hobgoblinlondon.co.uk/ _________________ W ?ycia w?drówce, na po?owie czasu,
Straciwszy z oczu szlak niemylnej drogi,
W g??bi ciemnego znalaz?em si? lasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Luki

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 21:48 Temat postu: |
|
|
Zgodnie z poleceniem odwiedzi?em ten sklep. Znajduje si? w ?atwo dost?pnym miejscu i ?atwo trafi?. Obs?uga mi?a, jak to u anglików bywa. Sprzedawca nie próbowa? mnie naci?? tak jak w sklepie w Galway.
Kupi?em kilka tanich whistli. Maj? du?y wybór ró?nych instrumentów, jest co ogl?da? i wypróbowywa?. Jednak je?eli szuka si? czego? nietypowego to lepiej jest zamówi? to wcze?niej, zajdzie wi?ksze prawdopodobie?stwo udanego zakupu. W sklepie maj? du?o ksi??ek o graniu na folkowych instrumentach i zeszytów z nutami. Jak b?dziecie w zasi?gu londy?skiego metra to gor?co polecam odwiedziny w tym sklepie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|