Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Feaorn

Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 211 Skąd: Bydgoszcz - Goldfinch Whistles
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2012 13:09 Temat postu: Dzi?ki! |
|
|
Bardzo nam mi?o! Dzi?kujemy!
...A ja wracam do testowania kolejnych gwizdków!  _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tyru
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 9:15 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
Chcia?em si? skontaktowa? z Panami z Goldfinch Whistles, niestety nie odpowiadaj? ostatnio na maile z mojej strony .
Sprawa jest dosy? nagl?ca, wi?c prosz? o kontakt
jac.nawrat@gmail.com albo 515 566 492
Dzi?ki z góry i pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tyru
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 12:23 Temat postu: |
|
|
Ju? wszystko ok, uda?o si? skontaktowa?
Pozdrowienia dla ekipy Goldfincha  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Feaorn

|
Wysłany: Nie Cze 17, 2012 1:46 Temat postu: Odzdrawiamy! |
|
|
To my przepraszamy za niedogadanie!
Dzi?ki! Trzymamy kciuki za pozytywne do?wiadczenia z muzyk? i odzdrawiamy!  _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomekscyrek

|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 9:00 Temat postu: |
|
|
Oj tak, niestety ?le wyliczy?em dni, przez co zamówi?em mojego drugiego Goldfincha (tym razem high D) tu? przed weekendem Przez co czas oczekiwania na niego si? wyd?u?y a i nawet bez tego przed?u?enia jest to trudny okres, tym bardziej kiedy cz?owiek wie jak ?wietne to s? instrumenty... ehhhh ... pozostaje mi si? tylko uzbroi? w cierpliwo?? i liczy? na Poczt? Polsk? by przygwizda?a... znaczy przyjecha?a z nim jak najszybciej
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomekscyrek

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2012 14:40 Temat postu: |
|
|
Ehhh... poczta znowu nawala... nawet nigdzie telefonu nie odbieraj?... Polskie realia.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
michal18c

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 0:53 Temat postu: |
|
|
Je?eli musisz to dzwon na central?. Ja jak czeka?em na zagraniczn? przesy?k? z fletem to dzwoni?em do wawy po 10 minutach zg?osi?a si? pani... Nie tylko u nas poczta dziwnie dzia?a. Zamawiaj?c flet z Chin na drugi dzie? zosta? tam oddany na poczt?. Trzeciego komunikat, ?e wys?any do Polski. Po 10 dniach dosta?em. A znajomy, który zamawia? od tego samego sprzedawcy par? dni pó?niej mia? flet wcze?niej... Takie s? uroki poczty nie tylko naszej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomekscyrek

|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2012 16:52 Temat postu: |
|
|
Otrzyma?em ju? swojego high D, tylko druga oktawa jest bardzo "piszcz?co-sycz?ca" a pierwsza oktawa troch? sztuczna w brzmieniu. Wie kto? mo?e czy to przechodzi, tzn. po jakim? okresie gry b?dzie wszystko dobrze ?
Dzisgaj jeszcze zauwa?y?em, ?e ten czarny bloczek w ustniku si? rusza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Feaorn

|
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 22:35 Temat postu: |
|
|
Jak spisuje si? wymieniony gwizdek, Tomku? Mamy nadziej?, ?e wszystko jest ju? w porz?dku i raz jeszcze, tym razem oficjalnie, przepraszamy za wszelkie uniedogodnienia!  _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomekscyrek

|
Wysłany: Pią Paź 12, 2012 6:22 Temat postu: |
|
|
Wszystko jest jak najbardziej super ! Jeszcze raz dzi?ki za ?wietnego whistla  |
|
Powrót do góry |
|
 |
piastun
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2013 13:56 Temat postu: |
|
|
Hej hej, z tej strony ?wie?ak
Mam pytanko odno?nie Goldfinch`a, a reczej jego zakupu. Pisa?em maila do whistle@goldfinch.eu z paroma pytaniami jednak?e nie uzyska?em odpowiedzi. A ?e jestem strasznie nakr?cony i chcia?em czym pr?dzej kupi? swój instrument, wbi?em wi?c na allegro i zakupi?em tam swój egzemplarz (z oficjalnej aukcji Goldfinch).
I jeszcze takie ma?e zapytanko - ile mniej wi?cej b?d? musia? czeka? na przesy?k? :>
Póki co nie dosta?em nawet potwierdzenia odebrania zap?aty.
Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia na ?amach forum niebawem! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Feaorn

|
Wysłany: Wto Gru 16, 2014 2:57 Temat postu: Nowa strona Goldfinch.eu |
|
|
Moi drodzy,
Min??o sporo czasu od naszego ostatniego postu - ani na chwil? nie zaprzestali?my naszej dzia?alno?ci. Nieustannie staramy si? doskonali? nasze instrumenty, by spe?nia?y Wasze oczekiwania i nadal pomaga?y realizowa? muzyczne marzenia.
Chcieliby?my Was wszystkich serdecznie zaprosi? do odwiedzenia naszej nowej strony internetowej, któr? znajdziecie oczywi?cie tutaj:
http://www.goldfinch.eu/
W ofercie pojawi?y si? nowe tonacje: Mid Bb, Low Eb, oraz - dla wielbicieli naprawd? niskich brzmie? - Low C. Do tego nowe próbki brzmie? naszych instrumentów nagrane przez fantastycznego Witka Kulczyckiego oraz dzia? po?wi?cony wyj?tkowym artystom, którzy wybrali nasze instrumenty, z Polski i zagranicy.
Weso?ych, muzycznych Świ?t ?ycz? Wam:
Goldfinch Senior i Goldfinch Junior
Wszystkiego dobrego!  _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
 |
|