|
Whistlowisko
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
elficzka

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 20:53 Temat postu: Muzyczna wyprawa do Lórien - Sroda od 19:40 do 00:?? |
|
|
Z wielk? przyjemno?ci? zapraszam Was na wieczor z Muzyczna wypraw? do Lorien w kazda srode od 19:40 do 24:??.
Od 19:40 do 22:00 - zawsze bedzie mozna us?ysze? powtórk? poprzedniej audycji,
od 22:00 do 00:?? - zapraszam na zwyczajne wydanie "na ?ywo", tej magicznej audycji.
Mam wielk? przyjemno?? zaprosi? Was na moj? audycj?, podczas której
zabior? Was w muzyczn? podró? do Lórien z baga?em muzyki: celtyckiej, szkockiej, irlandzkiej z elementami folku, pie?niami z legend celtyckich i muzyka z fantastyki filmowej.
Audycja jest wype?niona tak melodyjn?, niezwykle, magiczn? i bajeczn? muzyk?. Postaram si? ?eby by?o nie tylko melodyjnie, ale równie? skocznie.
I dlatego mam nadzieje moja audycja pomo?e Wam si? zrelaksowa?, a nawet b?d? star?a si? was przenie? do Magicznej Krainy ba?ni ukrytej w jednej z komnat waszej wyobra?ni. Polecam by?cie podczas Muzycznej Wyprawy do Lorien zamkn?li oczy i ws?uchali si? w p?yn?c? magie tej muzyki, a obiecuje ze wtedy znajdziecie si? w innym wymiarze czyli w Krainie Ba?ni. Mam nadzieje, ?e s?uchacze podczas tej audycji odnajd? klucz do ukrytej w zak?tkach ich dusz niezwyk?ej komnaty, wrodzonej fantazji.
Podró? ta odbywa? si? b?dzie w Radio Audio Suport http://www.asradio.pl/
w kazda srode od 19:40 do 00:??.
Od 19:40 do 22:00 - zawsze bedzie mozna us?ysze? powtórk? poprzedniej audycji,
a od 22:00 do 00:?? - zapraszam na zwyczajne wydanie "na ?ywo", tej magicznej audycji.
na kanale live www.asRadio.pl/AudioSupport_live.m3u
Piszcie do mnie tu lub na:
elficzka@asradio.pl
kontakt gg: 4112987
Szczegó?owe info o audycji na:
http://www.myspace.com/muzycznawyprawadolorien
----------------------------------------------------------------------------------
Informuje Was i zapraszam na wieczór z Muzyczna wypraw? do Lorien ju? w t? srode od 19:40 do 00:??.
Podró? ta odbywa? si? b?dzie w Radio Audio Suport http://www.asradio.pl/
Ju? jutro od 19;40 bedzie mozna pos?ucha? powtórk?, audycji o moich wrazniach z VII Festialau Muzyki Celtyckiej W Bedzinie.
A o 22;00 us?yszycie edycje audycji o Mieczach z Fantastyki Filmowej
s?uchaj na kanale live www.asRadio.pl/AudioSupport_live.m3u |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yoshi Site Admin
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 9:20 Temat postu: |
|
|
Ok, dwie sprawy. Posty mo?na edytowa?, a pisanie dwóch pod sob? nie jest mile widziane. Po drugie, nie spamujemy. Post napisany w jednym miejscu zupe?nie wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elficzka

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|