|
Whistlowisko
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michal18c

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 23:32 Temat postu: |
|
|
Ja mam torb? sof case od pakista?skiego setu od julianów - w ?odku podszyty z rzepami na pocz?tku i ko?cu wi?c mo?na unieruchomi? instrumenty. Kiedy? widzia?em w biedronce tak? he he za du?? saszetk? idealn? na tin whistle, ewentualnie 3-cz??ciowy low whistle, usztywnian? cena ok 50z?. |
|
Powrót do góry |
|
 |
whistleisok
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 11:20 Temat postu: |
|
|
Ja niedawno za?o?y?am bloga o tin whistlach, whistlownik.blogspot.com , i napisa?am notk? o tym, jak zrobi? futera? na fla?olet - sama go teraz u?ywam i mog? powiedzie?, ?e si? sprawdza.
Mam jeszcze fla?olet low F, na który ci??ko by?oby co? uszy? z racji jego d?ugo?ci, trzymam go wi?c w opakowaniu od wiert?a, które tata przywióz? mi kiedy? z pracy Opakowanie raczej niedost?pne (chocia? nie wiem, nie sprawdza?am, mo?e da si? je kupi?), ale za to bardzo praktyczne, plastikowe, sztywne, z regulowan? d?ugo?ci?, któr? mo?na dostosowa? do instrumentu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
michal18c

|
Wysłany: Pią Sie 29, 2014 20:54 Temat postu: |
|
|
My?l?, ?e posiadaj?c dost?p do paru narz?dzi mo?na by wykona? drewniany case na whistlea. Troch? ci?cia, klejenia, malowania. Zagl?dn? na bloga  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|