Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adam prószy?ski

|
Wysłany: Sob Paź 22, 2011 16:19 Temat postu: S: Prawdopodobnie na sprzeda? moje K-pro |
|
|
Prawdopodobnie b?d? si? musia? rozsta? z moim setem whistli Kerry Pro low D, F, G i sopranowym D. Nie jest to na 100% pewne, bo zale?y tylko od tego czy uda mi si? zebra? fundusze na now? altówk?. Postanowi?em si? po?wi?ci? jednemu instrumentowi na powa?nie, chocia? w moim wieku.... i chc? zamówi? lutniczy sprz?t. Je?li dojdzie do sprzeda?y chc? sprzeda? ca?o?? w komplecie. Cena 2300z?. Wiktor Bartczak na nich gra? i mu bardzo pasowa?y. Tak, ?e piszcie na priva i orientujcie si? jak sprawy stoj?. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam prószy?ski

|
Wysłany: Pon Paź 24, 2011 12:29 Temat postu: |
|
|
No to je?li jest kto? ch?tny to zapraszam |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek

|
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 12:07 Temat postu: |
|
|
facet!
jeste? m?odszy ode mnie dobry tuzin, jak s?dz?, wi?c se daj spokój z wiekiem.
na powa?nie zacz??em gra? na flecie jakie? trzy lata temu, a miesi?c temu dotar? do mnie flet z mopane 6klap od Pola Jazequela, troch? kosztowa?! _________________ "the first task of an Irish fiddler is to make the feet and the soul dance" Eileen Ivers |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam prószy?ski

|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 10:26 Temat postu: |
|
|
...no to si? policytujmy. Mam 37 wiosen  |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek

|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 16:08 Temat postu: |
|
|
tak na forum???
ale dobra,niech b?dzie bo mo?na, moim zdaniem, zawsze co? zacz?? na powa?nie, znaczy w ka?dym wieku!
Wi?c jak Ty si? urodzi?e? to ja ko?czy?em podstawówk? muzyczn?...
koniec licytacji!  _________________ "the first task of an Irish fiddler is to make the feet and the soul dance" Eileen Ivers |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam prószy?ski

|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 20:05 Temat postu: |
|
|
Có? zmyli? mnie twój nick. Jakby by?o Przemys?aw.... Ale wracaj?c do tematu:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam prószy?ski

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 17:31 Temat postu: |
|
|
Whistle ci?gle na sprzeda?. Mog? je sprzeda? osobno po 600z?/szt lub ca?o?? za 2300z?. Za sopranowego da?em 170 funtów jak by?y prawie po 6z? i jest to jak si? okazuje jedyny jaki Phil zrobi? w tej formie. Co do altówki któr? zamierza?em kupi?. Kupi?em dwie i teraz cz??? kaski ma i?? na ich remont. Jedna bardzo stara upolowana w Czechach. Reszta kaski na kolejnego potomka lub potomk?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|